Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

Negletider bookes her

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Kære kunder


Sommeren er over os og vi er så småt ved at have afviklet vores ferie her hos Clara Velvære. Vi er derfor snart helt klar til at tage imod jer med fornyet energi.


Det har været et halvt vildt år. Først opstart efter endnu en corona nedlukning og nu alt hvad der rører sig af krig og andet skidt ude i verden.

Priserne er skudt op om ørerne på os i samfundet og det er desværre også realiteterne her hos os. Fra 1/8 vil der derfor også komme en prisstigning på vores behandlinger.


Vi vil dog stadig bestræbe os på at have nogle fede løbende tilbud på enten produkter eller lignende samtidig med alle i frisør afdelingen nu modtager forbrugsforeningens kort som giver 10%.

Derudover forkæler vi vores studerende og senior kunder med at trække 15% på alle vores klipninger med vask alle hverdage inden kl 13. Dette kan dog ikke kombineres med forbrugsforeningens kort.

Som noget forholdsvis nyt tilbyder vi KVIKklip. Dette er klipninger uden vask og styling. KVIK klip kan nemt bruges ved klip af spidser i langt har, en let studsning af kort damehår eller ret af kanter/nakke mellem almindelige klip til herrene/damerne. Ved KVIKklip gives der ikke senior/studie rabat.


Fra 1/8 siger vi også pænt goddag til vores 3.års elev Elise i frisør afdelingen, som skal afslutte din uddannelse hos os. Hun tilbyder elevklip og farvebehandlinger til yderst fordelagtige priser. Da hun er i slutningen af sin uddannelse er det mest af alt tiden og rutinen hun træner - så der er sat lidt mere tid af til den enkelte kunde. Elise er ansat af Clara Velvære.


Michelle i vores lash afdeling har netop afsluttet sin uddannelse i permanent bryn make-up, og inden længe vil hun kunne tilbyde dette udover lash extensions, lashlift, brow lamination og henna brows. Michelle har ofte gode tilbud som fx venindetilbud mm. Følg hendes insta @byfleron for mere info.


Noushin er vores CND negle teknikker. Hun har nu fået sit eget booking system som du kan tilgå på vores hjemmeside under book negletid. Noushin har ofte sæsontilbud, og du kan følge hendes arbejde og få info via hendes insta @nailsbynoushin.


Som altid vil i nogen hverdage møde Hanne som er vores service pige. Udover Hanne kan i også møde Laura som også hjælper os i salonen.


Til sidst en stor tak for jeres støtte. Det er jer fantastiske kunder som gør det så sjovt og dejligt at gå på arbejde hver dag. Vi glæder os over at have de bedste kunder fra Hvidovre og omegn.


Sommer hilsner fra

Tina, Elise, Ditte, Charlotte, Michelle, Noushin, Hanne og Laura.

Mit navn er Michelle, og jeg er den nye selvstændig vippeteknikker hos Clara Velvære. Jeg er blevet uddannet vippetekniker i år​ hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas. Jeg startede ud med at lave vipper på deltid, men glæder mig nu til at kunne gøre det på fuldtid og byde mine kunder velkommen hos Frisør Clara Velvære. ​


Eyelash Extensions er semi permanente øjenvipper, som bliver påsat direkte på naturvipperne med en speciel teknik. Eyelash extensions kan laves med flere forskellige teknikker. Hos os tilbyder vi kun single eyelash ekstensions.

På hver enkel naturvipper bliver der påsat vipper med en lim beregnet til eyelash extensions.

Eyelash extensions kan påsættes på ALLE såfremt der er naturvipper, jævnt fordelt på øjet.

For at holdbarheden kan være i top skal du altid ankomme til behandlingen uden makeup omkring øjnene.

Bemærk at der ikke må bruges mascara på eyelash extensions, da brugen kan minimere holdbarheden, samt slide på naturvipperne.

kommer du til opfyldning af vipperne med makeuprester på vipperne, kan det resultere i at eyelash extensions må fjernes og nyt sæt.

Det er VIGTIGT altid at holde vipperne rene og derfor anbefales det at vaske vipperne med Lash Shampoo hver dag!

Holdbarheden kan variere ved hver påsætning, da det er individuelt hvor mange naturvipper man taber dagligt, hvordan man passer på vipperne, osv. i perioder kan man risikere at tabe flere vipper end andre perioder og f.eks. graviditet og stress kan være en af årsagerne til at man taber flere vipper.

Eyelash extensions kan opfyldes efter MAX 4 uger. Er der gået mere end 4 uger, vil det være et nyt sæt eyelash extensions.

Skal fjernes af professionel vippeteknikker 

Eyelash Extensions:

Nyt sæt Single lash 449,-

Opfyldning 349,-

Nyt sæt Hybrid lash 549,-

Flat lashes 475,-

Opfyldning 449,-

Volume lash 649,-

Opfyldning 549,-


Lash Lift m. Farve 349,-


Aftagning af eyelash extensions 199,- Gratis konsulation & allergitest

Single Eyelash Extensions

Single vipper påsættes med en teknik hvor der sættes 1 extensions på 1 naturhår. Ved hver påsætning vurderes der, hvilken længde og tykkelse der påsættes. Der påsættes aldrig mere end hvad naturvipperne kan bære. 

Lash Lift / Permanent vippebuk

Lash lift er et semi permanent buk af naturvipperne. Bukket holder 4-6 uger og aftager lidt efter lidt.

Alt øjenmakeup skal fjernes senest 15 min. før behandlingens start

Bemærk at der må ikke komme vand på vipperne 24 timer efter behandlingen.

Det anbefales at der bruges vippebalsam dagligt efter behandlingen, for at undgå udtørring af vipperne.


.