Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Hej til Caroline

Caroline er vores nye 3 års elev, Caroline kommer fra Frisør Pii i Spinderiet som er permanent lukket ned. Caroline laver alt fra striber, balayage, klip, farvebehandlinger, permanent, voks og bryn og vipper. Hun er udover det, uddannet negleteknikker og certificeret i Hairtalk extension. Så nyder Caroline at flette hår og lave opsætninger og søger altid for godt humør og god energi. Indtil Caroline skal til svendeprøve i april tilbyder hun 15 % på alle behandlinger.

Elise vores 4 års elev er ansat til og med 17 .maj 2023, hun skal efterfølgende i skolepraktikken resten af hende læretid.

Henrik er endnu en af vores dygtige frisører, ham kan du møde i salonen hver mandag. Henrik arbejder med alt hårpleje og er en super familie frisør, skal skægget klippes er han også mand for dette. Henrik har været uddannet som frisør siden 1985 og er uddannet i Lyngby.

Masser af lækre klipningen og flere forskellige opsætninger er noget af det som vi kan tilbyde i salonen.

Kig forbi os på Hvidovrevej, eller giv os et kald på 36483333, vi er sikker på at vi kan hjælpe dig med lige det du har brug for til dit hår.

Brazil Bonder B3 plejekur til håret, er det sidste nye i Danmark. En klart afløser for en genopbygnings hårkur til det helt ødelagt hår, en kur som ikke kræver vedligeholdelse hjemme. En hårkur som alle fortjener at prøve.

Derudover har vi fået Gelish i salonen, en ny form for Gelpolish, den ligger rigtig flot på neglen og har en utrolig lang holdbarhed.

Husk vi holder fredagsbar i salonen og tilbyder et lille glas Rosé vin eller en kold øl til vores kunder hver fredag i salonen.

Vi glæder os til at se Jer alle.

Produkter hos os.. EVO producerer innovative, professionelle, hårprodukter og skønhedsprodukter, med individualitet og integritet. Kort sagt, hårprodukter og skønhedsprodukter i høj kvalitet, tilpasset den enkelte forbruger.

i EVO flasken, der er sprængfyldt med personlighed, finder du et luksusprodukt, der er sulfat, parabene, dea, tea, og propylene glycol fri; produkter, der giver professionelle resultater, og beskytter miljøet. uden at gå på kompromis med produktets ydeevne.

EVO serien sælges eksklusivt gennem de bedste saloner, og findes hvor de dygtigste frisører holder til.

Nye flotte farver i ID Colour Bomb, en perfekt hårkur til dit hår hvis du skal have lidt farve og friske op med.

pris 169,-

Balayage i naturhår, med ny og skånsom lysning. Kunden her ville gerne have lysnet sit hår uden der kommer en stor udvoksning, deette er lavet i et flot naturhår.