Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,

2650 Hvidovre

Telefon 36483333

Mail: [email protected]

Onlinebooking:

Book din næste tid til frisøren,  voksbehandlinger, 

 eyelash-extension og shellak på:

clara19.bestilling.​nu

Klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen


Lidt forskellige nyheder hos os de sidste par måneder. Vi har fået nye lækkere hårfarver fra Nook i Italien & Gloss fra ID Hair, begge disse produkter er farver uden ammoniak. Vi alle frisører arbejder med hårfarver uden Ammoniak og tilsætningsstoffer med kemi. Gloss farverne er bygget op på sukker. Begge disse farver kan bruges både som en toning eller som en Gloss i forbindelse med anden farvning og striber.

Brazil Bonder B3 plejekur til håret, er det sidste nye i Danmark. En klart afløser for en genopbygnings hårkur til det helt ødelagt hår, en kur som ikke kræver vedligeholdelse hjemme. En hårkur som alle fortjener at prøve.

Derudover har vi fået Gelish i salonen, en ny form for Gelpolish, den ligger rigtig flot på neglen og har en utrolig lang holdbarhed.

Husk vi holder fredagsbar i salonen og tilbyder et lille glas Rosé vin eller en kold øl til vores kunder hver fredag i salonen.

Vi glæder os til at se Jer alle.

Mit navn er Michelle, og jeg er den nye selvstændig vippeteknikker hos Clara Velvære. Jeg er blevet uddannet vippetekniker i år hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas. Jeg startede ud med at lave vipper på deltid, men glæder mig nu til at kunne gøre det på fuldtid og byde mine kunder velkommen hos Frisør Clara Velvære.

Nye produkter hos os.. EVO producerer innovative, professionelle, hårprodukter og skønhedsprodukter, med individualitet og integritet. Kort sagt, hårprodukter og skønhedsprodukter i høj kvalitet, tilpasset den enkelte forbruger.

i EVO flasken, der er sprængfyldt med personlighed, finder du et luksusprodukt, der er sulfat, parabene, dea, tea, og propylene glycol fri; produkter, der giver professionelle resultater, og beskytter miljøet. uden at gå på kompromis med produktets ydeevne.

EVO serien sælges eksklusivt gennem de bedste saloner, og findes hvor de dygtigste frisører holder til.

Nye flotte farver i ID Colour Bomb, en perfekt hårkur til dit hår hvis du skal have lidt farve og friske op med.

pris 169,-

Balayage i naturhår, med ny og skånsom lysning. Så er Amalie snart klar til sin konfirmation.

Vi er forhandler også disse lækre produkter fra Milkshake i ​salonen, udover disse produkter har vi også milkshakes tørshampoo og saltvandsspray, samt deres hårlak.