Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

Negletider bookes her

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Kære kunder


Sommeren er over os og vi er så småt ved at have afviklet vores ferie her hos Clara Velvære. Vi er derfor snart helt klar til at tage imod jer med fornyet energi.


Det har været et halvt vildt år. Først opstart efter endnu en corona nedlukning og nu alt hvad der rører sig af krig og andet skidt ude i verden.

Priserne er skudt op om ørerne på os i samfundet og det er desværre også realiteterne her hos os. Fra 1/8 vil der derfor også komme en prisstigning på vores behandlinger.


Vi vil dog stadig bestræbe os på at have nogle fede løbende tilbud på enten produkter eller lignende samtidig med alle i frisør afdelingen nu modtager forbrugsforeningens kort som giver 10%.

Derudover forkæler vi vores studerende og senior kunder med at trække 15% på alle vores klipninger med vask alle hverdage inden kl 13. Dette kan dog ikke kombineres med forbrugsforeningens kort.

Som noget forholdsvis nyt tilbyder vi KVIKklip. Dette er klipninger uden vask og styling. KVIK klip kan nemt bruges ved klip af spidser i langt har, en let studsning af kort damehår eller ret af kanter/nakke mellem almindelige klip til herrene/damerne. Ved KVIKklip gives der ikke senior/studie rabat.


Fra 1/8 siger vi også pænt goddag til vores 3.års elev Elise i frisør afdelingen, som skal afslutte din uddannelse hos os. Hun tilbyder elevklip og farvebehandlinger til yderst fordelagtige priser. Da hun er i slutningen af sin uddannelse er det mest af alt tiden og rutinen hun træner - så der er sat lidt mere tid af til den enkelte kunde. Elise er ansat af Clara Velvære.


Michelle i vores lash afdeling har netop afsluttet sin uddannelse i permanent bryn make-up, og inden længe vil hun kunne tilbyde dette udover lash extensions, lashlift, brow lamination og henna brows. Michelle har ofte gode tilbud som fx venindetilbud mm. Følg hendes insta @byfleron for mere info.


Noushin er vores CND negle teknikker. Hun har nu fået sit eget booking system som du kan tilgå på vores hjemmeside under book negletid. Noushin har ofte sæsontilbud, og du kan følge hendes arbejde og få info via hendes insta @nailsbynoushin.


Som altid vil i nogen hverdage møde Hanne som er vores service pige. Udover Hanne kan i også møde Laura som også hjælper os i salonen.


Til sidst en stor tak for jeres støtte. Det er jer fantastiske kunder som gør det så sjovt og dejligt at gå på arbejde hver dag. Vi glæder os over at have de bedste kunder fra Hvidovre og omegn.


Sommer hilsner fra

Tina, Elise, Ditte, Charlotte, Michelle, Noushin, Hanne og Laura.

Tina er husets ældste frisør :-) I 2021 havde hun 40 års Jubilærum i branchen og har fleres års opbygget erhvervserfaring med flere forskellige kurser i sin rygsæk. Tina er ansat på del/flextid med skiftende arbejdstimer. Tina har over 10 års undervisningserfaring både på frisørskolen på Glentevej og i København, Tina er også uddannet negleteknikker samt erhvervs og ungdomspædagog. Tina er uddannet med den 4 årige frisøruddannelse i Lyngby.

Ditte er en af vores dygtige selvstændige frisør​, Ditte er i salonen de fleste hverdage, og holder fri hver anden mandag og onsdag. Ditte spænder fagligt bredt og er en alsidig dygtigt frisør. Hun er uddannet med den 4. årige frisøruddannelse på Glentevej. Ditte åbner i hverdagene fra kl. 09.00, udover at være frisør arbejder hun både med spiralkrøller og hairextension fra hairtalk. Ditte har efter sin læretid flere års erhvervserfaring i frisørbranchen og Ditte har været hos os siden november 2021.

Velkommen til vores nye 3 års elev Elise som starter op hos os pr. 01.08.2022.. Elise spænder alt fra klipninger, farvninger, striber og ikke mindst også shellak.

Du kan med fordel booke Elise til nogle fantastiske elevpriser.


Charlotte er selvstændig frisør hos Clara Velvære.

Charlotte har 15 års erfaring i frisørfaget, og har de sidste knap 14 år arbejdet i Hvidovre. Du møder Charlotte de fleste hverdage og hver anden lørdage i salonen. Charlotte har fri hver onsdag og hver anden uge går hun kl 15.30 om torsdagen.

Michelle er vores dygtige selvstændig vippeteknikker. Hun er blevet uddannet vippetekniker i år hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

"Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas."

Hanne er vores søde servicepige. Hanne kan du møde i salonen enten tirsdag eller torsdag formiddag, hvor hun hygger om kunderne og går til hånde. Hanne kan desuden udføre parafinbehandlinger til gigtramte hænder.

Vores negleteknikker hedder Houshin, hun er født i Iran og har boet i Danmark de sidste 4 år. Houshin er uddannet negleteknikker og har de sidste 4 år arbejdet i en stor negleklinik i København. Houshin arbejder med forskellige teknikker og tilbyder alt fra shellak, til spa behandlinger på hænder og fødder. Hold øje med vores facebook og instragram hun har altid et godt tilbud til dig.

Hvorfor os?

Fordi vi bestræber os på at have dig i centrum, og yde den bedste service for dig og dit velvære. Vi tilbyder en god familie salon hvor service er nøgleordet hos os. Udover at være en frisørsalon, tilbyder vi forskellige behandlinger til bryllup, konfirmationer, fest, loge-arrangement mv.