Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,

2650 Hvidovre

Telefon 36483333

Mail: [email protected]

Onlinebooking:

Book din næste tid til frisøren,  voksbehandlinger, 

 eyelash-extension og shellak på:

clara19.bestilling.​nu

Klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen


Tina er husets ældste frisør :-) I år har hun 40 års Jubilærum i branchen og har fleres års opbygget erhvervserfaring med flere forskellige kurser i sin rygsæk. Tina er ansat på del/flextid med skiftende arbejdstimer.Tina har over 10 års undervisningserfaring både på frisørskolen på Glentevej og i København, Tina er også uddannet negleteknikker samt erhvervs og ungdomspædagog.Tina er uddannet med den 4 årige frisøruddannelse i Lyngby.

Ditte er vores nye frisør​, du kan møde Ditte i salonen fra 16. november hvor hun starter hos os. Ditte spænder fagligt bredt og er en alsidig dygtigt frisør. Hun er uddannet med den 4. årige frisøruddannelse på Glentevej. Ditte åbner i hverdagene fra kl. 09.00 og har fri hver mandag. Ditte har efter sin læretid 12 års erhvervserfaring i frisørbranchen.

Manja er en af vores dygtige frisør, Manja er selvstændig i salonen men har tidligere været selvstændig i egen salon i Sverige. Manja har 7 års erhvervserfaring og naturligvis også den 4 årige frisøruddannelse. Manja har fri hver torsdag.

Charlotte er selvstændig frisør hos Clara Velvære.

Charlotte har 15 års erfaring i frisørfaget, og har de sidste knap 12 år arbejdet i Hvidovre. Du møder Charlotte de fleste hverdage og hver anden lørdage i salonen. Charlotte har fri hver onsdag.

Michelle er vores nye selvstændig vippeteknikker. Hun er blevet uddannet vippetekniker i år hos Hiddenbeauty i Valby og har flere kurser i både brow lamination samt lash lift.

"Det er utroligt vigtigt for mig at yde den bedste service til mine kunder og få dem til at føle sig godt tilpas."

Mia er frisør og har været i salonen siden hos April 2020. Mia har været i faget i mange år og har haft sin egen salon i næsten 20 år. Mia er i salonen på fuldtid, og har sin fridag hver tirsdag dage om ugen i salonen.​

Hanne er vores søde servicepige. Hanne kan du møde i salonen hver torsdag formiddag, hvor hun hygger om kunderne og går til hånde. Hanne kan desuden udføre parafinbehandlinger til gigtramte hænder.

Hvorfor os?

Fordi vi bestræber os på at have dig i centrum, og yde den bedste service for dig og dit velvære.