Frisør Clara Velvære

Hvidovrevej 107,  2650 Hvidovre

Telefon 36 48 33 33 Mail: [email protected]

Book din næste tid her:

Besøg vores webshop

Book  tid til frisør eller vippeteknikker

Negletider bookes her

På din mobil så klik evt. på den grønne firkant i højre hjørne for at komme til menuen

Kære kunder


Sommeren er over os og vi er så småt ved at have afviklet vores ferie her hos Clara Velvære. Vi er derfor snart helt klar til at tage imod jer med fornyet energi.


Det har været et halvt vildt år. Først opstart efter endnu en corona nedlukning og nu alt hvad der rører sig af krig og andet skidt ude i verden.

Priserne er skudt op om ørerne på os i samfundet og det er desværre også realiteterne her hos os. Fra 1/8 vil der derfor også komme en prisstigning på vores behandlinger.


Vi vil dog stadig bestræbe os på at have nogle fede løbende tilbud på enten produkter eller lignende samtidig med alle i frisør afdelingen nu modtager forbrugsforeningens kort som giver 10%.

Derudover forkæler vi vores studerende og senior kunder med at trække 15% på alle vores klipninger med vask alle hverdage inden kl 13. Dette kan dog ikke kombineres med forbrugsforeningens kort.

Som noget forholdsvis nyt tilbyder vi KVIKklip. Dette er klipninger uden vask og styling. KVIK klip kan nemt bruges ved klip af spidser i langt har, en let studsning af kort damehår eller ret af kanter/nakke mellem almindelige klip til herrene/damerne. Ved KVIKklip gives der ikke senior/studie rabat.


Fra 1/8 siger vi også pænt goddag til vores 3.års elev Elise i frisør afdelingen, som skal afslutte din uddannelse hos os. Hun tilbyder elevklip og farvebehandlinger til yderst fordelagtige priser. Da hun er i slutningen af sin uddannelse er det mest af alt tiden og rutinen hun træner - så der er sat lidt mere tid af til den enkelte kunde. Elise er ansat af Clara Velvære.


Michelle i vores lash afdeling har netop afsluttet sin uddannelse i permanent bryn make-up, og inden længe vil hun kunne tilbyde dette udover lash extensions, lashlift, brow lamination og henna brows. Michelle har ofte gode tilbud som fx venindetilbud mm. Følg hendes insta @byfleron for mere info.


Noushin er vores CND negle teknikker. Hun har nu fået sit eget booking system som du kan tilgå på vores hjemmeside under book negletid. Noushin har ofte sæsontilbud, og du kan følge hendes arbejde og få info via hendes insta @nailsbynoushin.


Som altid vil i nogen hverdage møde Hanne som er vores service pige. Udover Hanne kan i også møde Laura som også hjælper os i salonen.


Til sidst en stor tak for jeres støtte. Det er jer fantastiske kunder som gør det så sjovt og dejligt at gå på arbejde hver dag. Vi glæder os over at have de bedste kunder fra Hvidovre og omegn.


Sommer hilsner fra

Tina, Elise, Ditte, Charlotte, Michelle, Noushin, Hanne og Laura.

Noushin

Noushin er vores dygtige neglepige som har afdeling i kælderen i salonen. Noushin er fra Iran og master alle typer negle og negleart. Alt fra opbygning af egen negle, forlængelse både i acryl/gel og spabehandlinger til manicure og pedicure.
Kom på din fødselsdag og du får minus 25 % på din behandling.

Hele sommeren har hun minus 20 % på alle pedicure behandlinger. Du booker via link øverst på hendes booking.

Negle priser:

Her er lidt af de behandlinger og priser som Noushin tilbyder.


Akryl/Gelenegle med forlængelse samt farve 90 min 500,-

CND shellak og aftagning på egen negl kr. 345,-

Fransk Manicure CND kr. 345,-

Mini manicure 45 min med CND shellak kr. 395,-

Mini Manicure 60 min med CND shellak kr. 450,-


Reparation pr. negl 50,-

Negle art Chrome effect 100,-

Matte Color glitter 50,-

Nail /Art Design alle negle 200,-

Nail/ Art Design en negl kr. 50,-

Ombre/Babyboomer supplement 150,-

Swirl Negle  kr. 150,-Manicure lux 295,-

Manicure lux + shellak 425,-

Spa fodbehandling - lille kr. 350,-

Spa fodbehandling - mellem + shellak 450,-,-

Spa fodbehandling - stor + shellak 500,-

Aftagning af Shellak uden ny shellakbehandling kr 100,-

Reparation af 1 negl med shellak 25,-
Shellak CND

Shellak/ Gelpolish er en semi permanent neglelak som påføres på naturneglene. Lakken hærdes i UV lys og er derfor tør med det samme, i modsætning til almindelig neglelak, hvor man skal vente på det tørre.

Udføres som pedicure og maicure.